Readly haalt nieuwe investering van 15 miljoen euro binnen

Persberichten   •   jun 19, 2019 08:30 CEST

Readly, de Europese marktleider op het gebied van digitale tijdschrift-abonnementen, kondigde vandaag aan dat het een investering van 15 miljoen euro (157 miljoen SEK) heeft ontvangen, geleid door het Derde Zweedse nationale pensioenfonds ("AP3"), Zouk Capital, en Swedbank Robur, met deelname van andere bestaande en nieuwe investeerders.

All-you-can-read app voor magazines lanceert in Nederland met mini-museum

Persberichten   •   nov 29, 2018 01:00 CET

Met Readly is het mogelijk om ongelimiteerd magazines te lezen tegen een vast tarief. Iedereen kan Readly gebruiken met titels als Vogue, Glamour, National Geographic, Auto Review en nog zo’n 100 andere titels. Consumenten kunnen kennis maken met de app in ‘The Wonders of Readly’, een tijdelijk mini-museum waar men een ‘In Real Life Experience’ kan beleven met het thema ‘Digitalize Everything’.

De 7 beste artikeltips van Readly voor het nieuwe jaar - een selectie van inspirerende vrouwen

Persberichten   •   jan 10, 2020 10:33 CET

Tweederde Nederlanders wenst waardevolle schermtijd voor Kerst

Persberichten   •   dec 09, 2019 09:47 CET

Bellen/smsen, nieuws/magazines lezen en social media staan ​​bovenaan de lijst volgens de enquête van Readly.

Merendeel Nederlanders gelooft dat fake news zal toenemen

Persberichten   •   dec 09, 2019 09:45 CET

Tweederde van de mensen in Nederland gelooft dat hun vertrouwen in het geding komt door fake news en dat ook zo zal blijven, met de blootstelling aan fake news dat het komende jaar zal toenemen.

Online magazinegebruikers lezen vaker guilty pleasures

Persberichten   •   dec 09, 2019 09:44 CET

All-you-can-read online magazine app Readly heeft een speciale campagne gelanceerd die zich richt op het lezen van guilty pleasures. Uit onderzoek van Readly naar guilty pleasures wordt onder andere gevonden dat de helft van de gebruikers wel eens een titel leest waarvan zijn or haar omgeving het niet verwacht.

Readly lanceert ‘guilty pleasure' campagne

Persberichten   •   okt 30, 2019 14:22 CET

Vandaag lanceert Readly haar eerste out-of-home campagne in Nederland. De campagne gaat in op het lezen van guilty pleasures en is gecreëerd naar aanleiding van een eerder Readly onderzoek waaruit naar voren kwam dat mannen veel roddelbladen lezen. Het aanbod op het platform is opgelopen tot meer dan 4500 Nederlandse en internationale titels, en daarmee biedt de service iets aan voor iedereen.

Readly gerangschikt op 10e plaats in Deloitte 2018 Technology Fast 500 EMEA-lijst

Persberichten   •   okt 01, 2019 10:32 CEST

Readly, de digitale abonnementsservice voor tijdschriften, staat bovenaan de lijst in de ranglijst van Technology Fast 500™ van Deloitte Global voor EMEA 2018. 'De snelle groei van Readly is het bewijs van de digitale transformatie van de tijdschriftenindustrie. We zijn verheugd om die verandering samen met de uitgevers te leiden en deze erkenning te ontvangen', Maria Hedengren, CEO Readly.

Lees de hele zomer door met een ongelimiteerd abonnement op Readly

Persberichten   •   jul 01, 2019 14:30 CEST

Readly, de Europese marktleider op het gebied van digitaal lezen, is de perfecte oplossing om tijdens deze vakantie te lezen of je te vermaken tijdens het reizen deze zomer. De app biedt onbeperkte toegang tot meer dan 4000 titels, zodat je nooit meer tijdschriften hoeft mee te slepen in je koffer, je nooit meer hoeft te kiezen welke tijdschriften je meeneemt of je zorgen hoeft te maken over doorweekte pagina's aan het zwembad. Met Readly heb je je tijdschriften altijd bij de hand op je smartphone of tablet.

Met Readly kun je op vijf apparaten tegelijk lezen, dus terwijl jij leest over beroemdheden, fitness, technologie, muziek of de nieuwste trends, kan je partner kruiswoordpuzzels oplossen of jullie volgende vakantie plannen tijdens het lezen van reistijdschriften. De app beschikt over nieuwe edities en vorige edities van allerlei titels. Ook als je met kinderen reist, zijn er genoeg titels te lezen voor het hele gezin.

Recent onderzoek van Readly wijst uit dat digitaal lezen mensen kan helpen ontspannen (89%), hen kan informeren (79%), onderwijzen (68%) en inspireren (58%). Daarnaast is het dé manier om verveling tegen te gaan (57%).

Readly heeft deze zomer een speciale aanbieding waarmee je de eerste 2 maanden voor €0,99 leest. Daarna kost het abonnement voor onbeperkt lezen van digitale tijdschriften €9,99 per maand (aanbieding beschikbaar tot eind augustus).

Dit zijn de vijf belangrijkste redenen om Readly op je vakantielijstje te zetten:

  1. Reis licht: Zware koffers en tassen vol tijdschriften zijn verleden tijd. Met Readly heb je altijd en overal toegang tot je favoriete tijdschriften via je smartphone of tablet. En zonder papier is dat ook nog milieuvriendelijk!
  2. Onbeperkt lezen: met toegang tot meer dan 4000 tijdschriften van gerenommeerde uitgevers (zowel Nederlands als wereldwijd), kom je nooit tekort aan leesvoer. Lees je favoriete titels of probeer iets nieuws, het is aan jou. Het aanbod aan tijdschriften is onbeperkt, dus laat je niet tegenhouden!
  3. Offline functie: als je tijdens je vakantie volledig tot rust wilt komen zonder wifi en zonder gestoord te worden, kun je tot maximaal 500 tijdschriften downloaden en deze in de offline modus lezen, waar je je ook bevindt.
  4. Delen met het gezin: gebruikers kunnen op hun account tot 5 verschillende profielen aanmaken, zodat ook uw gezin kan lezen!
  5. Geen verborgen kosten: Readly is een abonnements-app waarmee je onbeperkt toegang hebt tot alle tijdschriften voor de maandelijkse prijs van €9,99, zonder extra's of verborgen kosten.

Ontspan en lees deze zomer wat je maar wilt, wanneer je maar wilt met Readly.

Readly is een digitale service, die haar gebruikers middels een app ongelimiteerde toegang biedt tot meer dan 3.000 nationale en internationale magazines. De service is snel, makkelijk in gebruik en biedt de gebruiker ongelimiteerd gebruik op tot wel vijf apparaten, zodat het hele gezin leesplezier kan hebben van hetzelfde abonnement. Met verschillende slimme functies, zoals ‘Favoriete selectie’, ‘Artikel zoeken’ en ‘Offline Lezen’, wordt het voor de gebruiker nog makkelijk om optimaal gebruik te maken van Readly. Readly werd in 2013 opgericht in Zweden. Na de focus op Zweden, Groot-Brittanië en Duitsland, richt Readly zich steeds meer op wereldwijde uitbreiding met onder andere landen als Oostenrijk, Zwitserland en nu ook Nederland.

De zomer is nu echt begonnen en uit onderzoek van Readly blijkt dat vier op de vijf mensen deze vakantie digitale tijdschriften zullen gaan lezen. Je favoriete tijdschriften zijn daarbij essentieel, of je nu op staycation bent of naar het buitenland reist. Maar waarom lees je slechts één tijdschrift wanneer je zoveel tijdschriften kunt lezen als je maar wilt, in één eenvoudige app?

Lees meer »

Readly breidt all-you-can-read service uit naar Italië

Persberichten   •   mei 29, 2019 12:00 CEST

De Zweedse start-up, de grootste dienst voor digitale tijdschriften-abonnementen in Europa, lanceert vandaag haar service in Italië. Vanaf vandaag is het ook voor Italiaanse gebruikers mogelijk om overal en op elk moment digitale tijdschriften te lezen op smartphones en tablets. Daarmee zet de Zweedse digitale service hun wereldwijde uitbreiding voort.

Contacten 1 contactpersoon

  • Perscontact
  • PR Consultant Netherlands
  • tejgdjmoe.rdflygiewxrsiz@rbfeabndlmfy.kmcorwm re
  • +31 6 46 717 880

Over Readly

Onbeperkt toegang tot magazines

Readly is een digitale service, die haar gebruikers middels een app ongelimiteerde toegang biedt tot meer dan 3.000 nationale en internationale magazines. De service is snel, makkelijk in gebruik en biedt de gebruiker ongelimiteerd gebruik op tot wel vijf apparaten, zodat het hele gezin leesplezier kan hebben van hetzelfde abonnement. Met verschillende slimme functies, zoals ‘Favoriete selectie’, ‘Artikel zoeken’ en ‘Offline Lezen’, wordt het voor de gebruiker nog makkelijk om optimaal gebruik te maken van Readly. Readly werd in 2013 opgericht in Zweden. Na de focus op Zweden, Groot-Brittanië en Duitsland, richt Readly zich steeds meer op wereldwijde uitbreiding met onder andere landen als Oostenrijk, Zwitserland en nu ook Nederland.

Links